Norica Nicolai, în fruntea listei PNL la europarlamentare

User Rating:  / 2
PoorBest 

  

Norica Nicolai, vicepreşedintă a PNL, a fost desemnată, miercuri, de către noul Biroul Politic Central al partidului, pentru a deschide lista candidaţilor PNL la alegerile pentru PE, a declarat, la finalul şedinţei, preşedintele PNL, Crin Antonescu, menţionând că lista finală va fi aprobată luni.

"În principal discuţiile s-au purtat şi pentru ceea ce înseamnă lista în formă finală, cu ierarhia stabilită, pentru alegerile europarlamentare. Potrivit Statutului, forma finală a listei e dată de Consiliul Naţional Executiv şi, ca atare, vom da publicităţii forma finală a listei, luni, după Consiliul Naţional Executiv, adică BPC plus şefii de organizaţii care nu sunt în acest Birou vor lua o decizie. Astăzi eu am venit în BPC cu o propunere de listă, am discutat pe seama ei, a fost supusă la vot până la urmă în forma pe care am propus-o şi a fost adoptată cu majoritate de voturi de către BPC, dar discuţia finală şi poate retuşurile sau modificările vor avea loc luni", a spus Crin Antonescu.

 

Preşedintele PNL a anunţat doar că "în fruntea listei se va afla vicepreşedintele PNL Norica Nicolai şi că pe această listă se vor afla toţi actualii europarlamentari ai partidului".

Translation