Europarlamentarii PNL votează în favorea lui Dacian Cioloș

User Rating:  / 0
PoorBest 

Delegaţia PNL în Parlamentul European îl susţine pe Dacian Cioloş la votul final pentru confirmarea în funcţia de comisar european pentru agricultură. După audierile din comisiile de specialitate, liderul Delegaţiei Române Liberale, Norica Nicolai, a apreciat prestaţia bună a comisarului desemnat, Dacian Cioloş.

"Sunt mulţumită de prestaţia lui Dacian Cioloş care în opinia mea a făcut faţă cu succes întrebărilor colegilor mei. Dacian Cioloş a reuşit să ofere detalii tehnice pe domeniul pe care a demonstrat că îl stăpâneşte", a arătat Norica Nicolai.

 

 

Delegaţia PNL îşi exprimă speranţa într-o colaborare cât mai bună cu Dacian Cioloş, pe parcursul mandatului său în calitate de comisar european pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală.

Liberalii europeni au testat, pe parcursul audierilor care au durat peste 3 ore, aptitudinile comisarului desemnat Dacian Cioloş în domenii care ţin de reforma politicii agricole comune. Răspunsurile oferite de candidatul român au fost apreciate pozitiv de reprezentanţii Grupului Alianţei Liberalilor şi Democraţilor pentru Europa.

Translation